Koulutus

Toimimme laajasti koulutusalalla

Henkilökunnallamme on vankka kouluttajakokemus terveysalalla. Yrityksen avainhenkilöitä on käytetty asiantuntijatehtävissä mm. eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan, sosiaali- ja terveysministeriön, opetusministeriön ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen toimeksiannosta.

Lisäksi he toimivat ammattikuntiensa luottamustehtävissä, luennoivat sekä koti- että ulkomaisissa koulutustilaisuuksissa sekä julkaisevat artikkeleitaan alan ammattilehdissä.

 

Redcord ActiveIntro - käytännön läheistä koulutusta

Redcord Finland järjestää yhteistyössä Ergo-Selkäklinikan kanssa Redcord ActiveIntro -koulutuksia, jotka on tarkoitettu terveydenhoitoalan ammattilaisille sekä valmentajille, urheilijoille että liikunta-alalla työskenteleville.
Käytännönläheisiin koulutuksiin sisältyy teoriaa ”suspensioharjoittelusta”, Redcord-menetelmän hyödyistä tuki– ja liikuntaelinongelmien kuntoutuksessa, valmennuksessa sekä runsaasti käytännönharjoittelua ja ”caseja”. Kukin koulutuspäivä ”räätälöidään” osallistujien tarpeiden mukaan.

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.
Hinta: 175 € (sis. alv. 24%)

Seuraava ActiveIntro -koulutus ilmoitetaan myöhemmin

Koulutuksen sisältö:

  • Redcord - käytännön esittely
  • Teoria - ”Core Stability”
  • Käytäntö - keskivartalo, ”Core”
  • Teoria - alavartalo
  • Käytäntö - alavartalo
  • Teoria - hartiarengas/yläraaja
  • Käytäntö - hartiarengas/yläraaja
  • Koulutuksen yhteenveto

- - Muutokset mahdollisia - -

Toiminnallista- ja vammoja ennaltaehkäisevää harjoittelua

Redcord harjoitusmenetelmän avulla voidaan määritellä yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukainen harjoitusohjelma - liikkuvuuden lisäämiseksi, lihasten vahvistamiseksi tai hermolihas-järjestelmän toiminnan parantamiseksi. Redcordin hyödyntäminen tuki– ja liikuntaelinongelmien kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä sekä valmennuksessa kasvaa.
Koulutuksessa tutustut käytännönläheisesti Redcordin hyötyihin.

Liikuntalääketiedettä ja huippu-urheiluvalmennusta

Ergo Selkäklinikka, Pajulahden valtakunnallinen valmennuskeskus ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu toteuttavat yhteistyössä ensimmäistä kertaa maassamme naprapaateille ja fysioterapeuteille sunnitellun opintokokonaisuuden, jossa koulutukseen osallistujat erikoistuvat liikuntalääketieteeseen ja huippu-urheiluvalmennukseen. Koulutukseen valittiin 18 opiskelijaa.

Tarvitsetko lisäkoulutusta/ konsultointia terveysalalla?
Järjestämme räätälöityjä koulutustilaisuuksia terveydenhuollon ammattihenkilöille ja yrityksille erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmiin, kuntoutukseen ja valmennukseen liittyen.

Lisätietoja: OMT-fysioterapeutti Juha Hiltunen, 05-2197300