Loukkaantumisen ennaltaehkäisy

 

Harjoitusohjelman täsmällinen noudattaminen on tärkeää kaikissa urheilulajeissa. Loukkaantumisen aiheuttamalla harjoittelun keskeytyksellä voi urheilun kannalta olla merkittäviä seurauksia, ja useimmissa lajeissa keho on äärimmäisen altis loukkaantumiselle. Loukkaantuminen tapahtuu usein suorituksen ääritilanteissa, joten valmistautuminen suoritukseen on hyvin tärkeää.

Redcord mahdollistaa turvallisen, mutta silti haastavan tavan kehittää voimaa ja kehonhallintaa ääritilanteita varten. Tämä tarjoaa aktiivisen suojan lihaksille ja nivelille ja parantaa suorituskykyä ääritilanteissa. Huippu-urheilijat ovat käyttäneet Redcord harjoittelussaan ja kehuneet Redcordin “dramaattista” tehoa mm. vammojen kuntoutuksessa.

Selkäongelmat

Urheilijat kärsivät usein selkävaivoista ja onkin yleisesti tiedossa, että selkäongelmat voivat merkittävästi heikentää parasta suoritustasoa. Monen vuoden tutkimukset ja kokemukset ovat osoittaneet, että Redcord Sportilla on positiivinen vaikutus selkäongelmien hoidossa ja kuntoutuksessa. 

Lars Kolsrud, ylilääkäri, Norjan Olympiakeskus

“Meillä on pitkä historia tämän laitteen käytöstä urheilijoille. Entisenä voimistelijana tunnistan Redcord harjoittelun olevan samaa perustaa voimistelun voimaharjoittelussa ja koordinaation ja tasapainon parantamisessa. Periaatteet ovat samat haluatpa seistä käsillä, tulla paremmaksi golffaajaksi tai haluat kuntoutua loukkaantumisen jälkeen. Redcord –konseptin nerokkuus on siinä, että voit harjoitella hyvin tehokkaasti olitpa fyysisesti millä tasolla tahansa.”