• 052197300
  • Keskuskatu 11 3. krs, 48100 Kotka
  • info@ergoselkaklinikka.fi
  • 052197300
  • Keskuskatu 11 3. krs, 48100 Kotka
  • info@ergoselkaklinikka.fi

Ergo Selkäklinikka (Fysioterapia Ergo Oy) on perustettu vuonna 1993 Kotkassa. Fysioterapia Ergo on 100 % paikallinen kotkalainen fysikaalinen hoitolaitos. Yrityksemme perustamisesta lähtien johtoajatuksemme on ollut tuottaa laadukasta fysioterapiaa, naprapatiaa ja lääkinnällistä kuntoutuspalvelua tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville asiakkaille.

Yrityksemme historiassa on toiminut mittava määrä monialaosaajia erikoislääkäreistä eri kuntoutusalan ammattilaisiin. Henkilöstömme on tuottanut koulutuspalveluita yhteistyöverkostomme eri aloille ja ollut osana muun muassa kuntoutusalan ammattitutkintoa.

Hoidamme laaja-alaisesti ja eri lähtökohdista koostuvia pääasiassa tuki- ja liikuntaelinvaivoista lähteviä sairauksia. Toimimme tiiviisti yhteistyössä eri erikoissairaanhoidon alojen, sekä julkisen että yksityisten, palvelusektoreiden kanssa. Asiakkaamme tulevat klinikallemme hyvin erilaisista lähtökohdista. Suunnittelemme jokaisen asiakkaan kuntoutuksen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ohjautuvat meille kuntoutukseen vakuutusyhtiöiden ja sairaanhoitopiirien maksusitoumuksilla tai omakustanteisesti. Olet tervetullut meille hoitoon lääkärin määräämällä lähetteellä tai ilman lähetettä.

Ergo Selkäklinikka / Fysioterapia Ergo Oy

Keskuskatu 11, 3.krs

(K-Supermarket Hyvätuuli yläkerta)

48100 KOTKA

puh. 05 219 7300

info@ergoselkaklinikka.fi